Davetiye Sözleri

Ömür boyu sürecek mutlu beraberliğimizin başlangıcında sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız.


Birbirleri için çarpan 2 kalpte sımsıcak bir sevgi.
Kendi ayakları üzerinde durmaya karar veren 2 genç insan.
Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından mutluluk duyan 2 aile.
Böyle bir mutluluk tablosuna dahil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız.


Birlikteliğimizin sonsuza kadar sürmesi umudu ve dileğiyle ortak yaşantımıza adım attığımız bu günde bizimle olmanızı dileriz.


Yaşamımızın en mutlu gününü bizimle paylaşmanız dileğiyle…


Ömür boyu mutluluğa imzalarımızı atarken sizlerin yanımızda olmanızdan büyük mutluluk duyacağız.


Sevgi, saygı ve anlayışla temelini attığımız beraberliğimizi sonsuza dek sürdürmeye karar verdik. Nikah (Düğün) törenimizde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyarız.


Gördük,beğendik,gönül verdik birbirimize, Söz verdik ömür boyu beraberliğimize. İşte o an geldi,biz evleniyoruz. Hayat limanından kalkan vapura biniyoruz. Ömür boyu sürecek bu yolculuğa çıkarken, Bizi uğurlamanızı istiyoruz. Biz çok mutluyuz. Yerimizi bizim gibi sevenlere bırakıyoruz.


Sevgi çemberi yakalanmaz densede, sevgililer kavuşmaz denilse bile. Biz sevdik kavuştuk birbirimize. Darısı tüm sevenlerin başına. Bizi sevenler buyursun düğünümüze.


Yaşamı güzellikleriyle, Zorluklarıyla, gözyaşlarıyla, Hüzün ve mutluluklarıyla, Her anında paylaşmaya… EVET.


İnsan sevdimi kalbini kanatırcasına sevmeli, gök mavi bir emekle alkışlanmalı bunu. Denizler kadar ıslak bir utangaçlıkla koşmalı dalgalarına insan Sevdimi !!! Kalbine sığmayan bir aşkla sevmeli en çocuk yerinden başlamalı yani. Pişkin ekmek kokusu gelmeli sonra. İnsan Sevdimi !!! Diğer aşklar kendini fesh etmeli.


…. ve …. Geleceğe doğru atacakları bu ilk adımı beraberce yürümek ve mutluluğu paylaşmak üzere sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyarlar.


Düğün törenlerinde sizleri de aralarında görmekten mutluluk duyarlar.


…. ve …. mutluluklarını sizinle paylaşmaktan onur duyarlar?


Düğün törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.


Beraberliğe adım attığımız bu çok özel günümüzde mutluluğumuzu bizimle paylaşmanızı diliyoruz.


Yaşam boyu sürmesini arzu ettiğimiz beraberliğimizin ilk gününü sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağız.


Yaşam boyu sürmesini dilediğimiz beraberliğimizin bu ilk gününde biz ? ‘Evet” derken sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız?


Sevgiye inanıyoruz ve bu inançla birbirimizi sevip sayarak, sadakat alevini canlı ve sıcak tutarak, sürekli bir ilgiyle birbirimize yakın olarak, anlayış ve sabırla destek vererek, yüzlerimiz sevgiye dönük, ellerimiz iç içe, güzel bir yolculuğa hazırlanıyoruz. Düğün törenimizi onurlandırırsanız mutlu oluruz.


Evet? Evet? Evet… Belki yüzlerce kez söyledik. Bizi evlendirecek olanı söylerken, aramızda olmanızdan mutluluk duyacağız.


Sevdik beğendik, söz verdik birbirimize. Karar verdik, ömür boyu beraberliğimize. Bu mutlu günümüzü, müjdeleriz sizlere. Bekleriz hepinizi, ailece düğünümüze.


Elveda gençlik güzel günlere. Biz çok mutluyuz darısı sevenlere. Bir yuva kuruyoruz ilerdeki günlere. Bizi sevenler gelsin düğünümüze mutluluğumuzu görmeye…


Akıp giden hayatın içinde kendimize dair yeni bir sayfa açarken, Nikah törenimizde siz dostlarımızı yanımızda görmek bize mutluluk verecektir.


Soruyordunuz bize. Ne zaman evleneceksiniz diye. Evleniyoruz işte. Bekleriz sizleri ailece Nikahımıza (Düğünümüze)


Bir zaman tünelinin sonsuzluğunda, en güzel sevgiyi birlikte yaşadık. Her uçurumun kenarında, birlikte meydan okuduk rüzgara. Ve gökyüzünden birer yıldız çalıp, ışık yaptık geleceğimize. Hayatımızın en güzel gününü, siz sevdiklerimizle paylaşmak dileğiyle…


ŞİİRSEL DAVETİYE SÖZLERİ

Bir tutkudur yaşamak. Yaşamın tüm güzelliklerini, sissetmek ve paylaşabilmek. Biz de mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istiyor, düğün törenimize onur vermenizi diliyoruz.


Mutluluk gele dursun. Dostlara çağrı olsun. Bizim düğünümüz var. Seven dostlar buyursun. 


Adın bir dönülmezliğin simgesi artık, Sen sözcükleri ölümsüz kılansın. Sen umudun, sen yaşamın, sen özlemin, Sen hayatın adısın. Ve senin adını anmak bile, tarif edilemez bir sevinç yayıyor içime. Şimdi yaşamayı seviyorum işte. Çünkü; içimde SEN varsın…


Düşüncemiz evlenip yuva kurmak. Dileğimiz ömür boyu mesut olmak. Niyetimiz ebedi beraber kalmak. arzumuz bu mutlu günümüzde tüm dostlarımızı aramızda görmek


Bir hayat seçtik, güneşi hiç batmayacak. Bir ömür bulduk, fikirlerimizi paylaşacak. Bir yuva kuruyoruz hiç yıkılmayacak. Kalbimiz daima birbirine bağlı kalacak. Bir yuva kuruyoruz, hiç yıkılmayacak. Düğünümüze katılırsanız, mutluluğumuz sonsuz olacak.


Biz kenardan gidelim, Yol sizin olsun. Biz pınardan içelim, Su sizin olsun. Belki gelemezsiniz, Sağlık olsun. Biz evleniyoruz, Haberiniz olsun.


Kuruyan topraklar yağmuru bekler, Karanlık geceler sabahı bekler, Seven söz verince bir ömür bekler, Bu iki genç sizleri düğüne bekler.


Gördü gözlerimiz, sevdi kalplerimiz. Hayatın baharında, birleşti ellerimiz. Bu mutlu günümüzde sizleri de düğünümüze bekleriz.


Duvağımızda beyaz güller, girmesin araya eller. Allah yazmış bizi bize, duyuruyoruz şimdi size. Mutlu geçsin günlerimiz, sevgi dolu kalplerimiz. Ömür boyu beraberiz, düğünümüze sizleride bekleriz.


Sevdik birbirimizi, evlendirin dedik bizi. Kırmadılar sözümüzü, yapıyorlar düğünümüzü. Bu mutlu günümüzde bekleriz hepinizi.


Sevgi çemberi yakalanmaz densede, sevgililer kavuşmaz denilse bile, biz sevdik kavuştuk birbirimize. Darısı tüm sevenlerin başına. Bizi sevenler buyursun düğünümüze.


Aşk mucizeyse eğer; Senden daha büyük bir mucize düşünemiyorum
Ben ömrümün geri kalanını, hayatımın en büyük mucizesi ile geçirmek istiyorum.
Siz dostlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız 🙂